مقالات

رفتارهای نگران کننده نامزدی

1

رفتارهای نگران کننده نامزدی

رفتارهای نگران کننده نامزد قبل از ازدواج

محدودیت های خاص ذهنی دارد

اگر فردی که می خواهید با او ازدواج به طور کامل به شما اعتماد ندارد، پس ادامه ی راه با او هیچ فایده ای ندارد. مهم نیست چقدر به او وفادار بمانید، محدودیت های زندگی روزمره شما به زودی تبدیل به کابوس خواهد شد چرا که ذهن محدود و ناسالم او مدام شما را آزار خواهد داد پس برای رفع آن باید به مشاور مراجعه کنید.

نفرت از حیوانات در او پیداست

شاید برایتان عجیب باشد ولی این مورد صرفا به دلیل اهمیت حیوانات نیست بلکه حس مهربانی نسبت به هر موجود زنده ای مطرح است ، چندان نگران کننده نیست که همسرتان کسی باشد که نسبت به حیوانات حساسیت دارد اما کسی که نسبت به حیوانات وحشی است و همدلی ندارد باید مواظب او باشید !

به سادگی پیمان شکنی می کند و زیر قولش می زند

پیمان شکنی یکی از موارد مهم است که باید مراقبش باشید ، این دسته افراد غالبا همه چیزی را فراموش می کنند، حتی برای شکستن وعده های بزرگ می توانند در مدت کمی خود را ببخشند. چرا که این مسئله مهم برایشان اهمیتی ندارد.

شما برایش در جایگاه اول قرار ندارید

هیچ رابطه ای یک طرفه نیس، بلکه همه چیز متقابلا صورت می گیرد ، فراموش نکنید که عشق برپایه بخشش و بخشیدن و بهره بردن از اینهاست مطمئن باشید اگر برای رفتار عاشقانه تان پاسخی دریافت نکنید پشیمان می شوید ، یعنی زمانی که همسرتان با رفتارش نشان می دهد که شما در درجه ی اول برای او اهمیت خاصی ندارید باید بیشتر در مورد آغاز زندگی مشترک فکر کنید. دقت داشته باشید که این مورد نباید به معنای حساسیت زیاد شما تلقی شود یعنی اگر شما بیش از حد حساس هستید نمی توانید با هر کم توجهی او به این فکر کنید که زندگی با او فایده ای نخواهد داشت.

بهانه های بیش از حد می گیرد

شما بخش مهمی از رابطه هستید ، بهانه گیری مداوم و همیشگی برای دور شدن از این رابطه و با شما بودن می تواند به این معنا باشد که او کار بهتری نسبت به گذراندن وقت با شما دارد. اگر عذر و بهانه او دلیل منطقی دارد که هیچ اما اگر نبودنش کنار شما در روزهای خاص به ندرت منطقی به نظر می رسد باید نگران شوید.

یک دنده بودن در جروبحث ها عادت اوست

جرو بحث در یک رابطه عادی است ، روابط با مصالحه هر دو طرف ایجاد و گاهی اوقات می تواند منجر به دعوا شود. اما اگر تصمیمات خود را به شما تحمیل کند و نگذارد نظر دهید، این نشان می دهد که او به درستی شما را درک نمی کند و حاضر نیست در زندگی به خاطر خواسته های شما از خواسته اش گاهی صرف نظر کند.

قطع مکالمه اش با شما طبیعی است!

آیا تا به حال احساس کرده ایده او ناگهان مکالمه را قطع می کند؟ این رفتار ناپسند او بارها تکرار شده است؟ ساده است، اهمیت نمی دهد که چه می گویید. این عادت نشان می دهد که نظر شما برای او مهم نیست. اگر شما با چنین شخصی وارد زندگی مشترک شوید احتمالا به مشکل برخواهید خورد.

دروغ گو است

اعتماد در هر رابطه ای ضروری است چون درک را تشکیل می دهد و به رشد رابطه کمک می کند . برخی دروغ ها مانند برنامه ریزی یک جشن تولد غافلگیر کننده یا هدیه دادن قابل توجیه هستند اما اشک تمساح جدا از اینهاست؛ مطمئنا منظور را خوب گرفتید. بله زمانی که حس می کنید او دروغ می گوید و به این رفتار زشت خود ادامه می دهد حتما باید به او چراغ قرمزی نشان دهید.

وابستگی بیش از حد به شما دارد

زمانی که اعتماد و احترام به یکدیگر وجود دارد، رابطه خیلی زیبا می شود. همه برای خودشان به یک فضای شخصی نیاز دارند اما وابستگی و نق زدن در رابطه هرگز شکوفه نخواهد کرد. همانطور که بی توجهی رابطه را تخریب می کند وابستگی زیاد هم آزاردهنده خواهد بود و شک نکنید که بعد از مدتی شما را کلافه خواهد کرد. این رفتار در مردانی مشاهده می شود که به راحتی حسادت می کنند و شخصیت های نا امنی دارند.

نفرت از خانواده!

والدین گاهی اوقات موجب ناراحتی می شوند اما این ناراحتی نباید تبدیل به نفرت از آنها شود ، اگر همسر آینده شما به راحتی و مدام از احساس نفرت خود به خانواده اش صحبت می کند نشانه خوبی نیست.

خیلی راحت دشنام می دهد

مردی که نمی تواند خشمش را کنترل کند خطرناک است. اگر شریک زندگی تان به شما ضربه میزند و خیلی راحت دشنام می دهد از او دوری کنید. خشونت همیشه فیزیکی نیست ; ممکن است به شکل عاطفی هم باشد. وقتی نوبت به خشونت می رسد، هیچ ویژگی دیگری شما را نگه نمی دارد.

افراد دارای اختلال شخصیت

افراد دارای اختلال شخصیت به دلیل نارسایی در شکل گیری یک شخصیت سالم، دارای ویژگی‌ها و دشواری‌های خاص شخصیتی هستند، در زندگی زناشویی همسر خود را گیج و سردرگم می‌کنند به ویژه اختلال شخصیت مرزی.

اختلال شخصیت مرزی که یک اختلال شخصیت مزمن است و «مرزی بودن» در اینجا به این معناست که این افراد یک جایی در مرز بین روان رنجوری (اضطراب و افسردگی) و اسکیزوفرنی (از هم پاشیدگی شخصیت، یا قطعه قطعه بودن شخصیت) قرار دارند. مشخصه بارز این گونه افراد، ناپایداری و عدم ثبات در بیشتر حوزههای زندگی است. برای شرکت در آزمون اضطراب بک کلیک کنید.

شرکت در آزمون افسردگی بک

به نظر می‌رسد که این گونه افراد همیشه در بحران و طوفان به سر می‌برند. چرخش‌های سریع خلق در این افراد شایع است، ممکن است یک لحظه پرخاشگر و برآشفته، لحظاتی بعد افسرده باشند و مدت زمان کوتاه شکوه و شکایت از این داشته باشند که هیچ احساسی ندارند. یعنی سراسر آشفتگی و درهم ریختگی. این گونه افراد روابط پرتوقع و با انتظار زیاد از دیگران دارند و نمی‌توانند دیگران را نسبی و متعادل در نظر بگیرند. یا همه را خوب خوب و یا کاملا بد در نظر می گیرند.

برای شناخت اختلال شخصیتی و روانشناختی در آزمون های زیر شرکت کنید

این صفحه را به اشتراک بگذارید.
نظرات کاربران