مقالات روانشناسی

چرا تنبل ها موفق ترند

1

چرا تنبل ها موفق ترند

تنبلی چیزی ست که هرکسی تا حدودی دارد ما اغلب این ویژگی را بد تلقی می کنیم اما اگر واقعا بد نباشد چطور اگر به موفقیت کمک کند مطمئنا خیلی از شما از این رویکرد خوشتان می آید

تنبلی چیزی ست که هرکسی تا حدودی دارد. ما اغلب این ویژگی را بد تلقی می کنیم. اما اگر واقعا بد نباشد چطور؟ اگر به موفقیت کمک کند؟ مطمئنا خیلی از شما از این رویکرد خوشتان می آید. درواقع، خیلی از افراد تنبل به موفقیت های بزرگی دست یافته اند. تاریخ نمونه های زیادی در اختیار ما قرار می دهد. بعنوان مثال، چارلز داروین بسیار تنبل بود. معلمان و والدینش از آموختن ریاضی و دستور زبان به او رنج می بردند. گاهی بین ساعات کلاس می خوابید. حتی وقتی به علوم تجربی علاقه مند شد، عجله نمی کرد و سال ها طول کشید تا کارهایش را چاپ کند.

 مثال دیگر وینستون چرچیل است. او در مدرسه کمترین نمره ها را در کلاس می آورد و حتی به کالج نرفت. نسبت به ورزش کاملا بی میل بود و فعالیت مورد علاقه اش نشستن روی صندلی گهواره ای بود. او بعدها تبدیل به یک سیاست مدار موفق شد.

 بسیاری از مردان بزرگ دیگر همچون انیشتین، نیوتون، پیکاسو و مندلیف افراد بسیار تنبلی بودند. بااین اوصاف، به موفقیت های غیرقابل باوری دست یافتند و در تمام جهان شناخته شدند. این موضوع ثابت می کند که افراد تنبل هم می توانند به موفقیت های بزرگ دست یابند. تنبلی ممکن است مزیت بزرگی باشد. در ادامه دلایلی مبنی بر اینکه احتمال موفقیت افراد تنبل کم نیست، ارائه شده است.

 مبتکر هستند.

 افراد تنبل در سازماندهی کارهایشان بسیار خلاقند. آنها زمانشان را روی جزییات غیرضروری هدر نمی دهند و مستقیم به هدف می پردازند. یک کارمند تنبل همیشه برای بهینه سازی و خودکار کردن تمام فرایندهای تکراری در شغلش راهی پیدا می کند. چرا که برای یک فرد تنبل هیچ چیز آزاردهنده تر از یک کار خسته کننده و تکراری نیست. افراد تنبل همیشه سعی دارند زندگی را آسان تر کنند. انسان ها برای خاکبرداری تنبلی می کردند، پس ماشین حفاری اختراع کردند. برای تمیزکاری خیلی تنبل بودند، جاروبرقی ساختند. چه کسی می داند، شاید افراد تنبل مخترع تمام اختراعات جهان بوده اند!

 کارآفرینی می کنند.

 افراد تنبل اغلب ابتکار عمل دارند. ایده ها و پروژه های زیادی در سر دارند چرا که ذهنشان از افکار و مسئولیت های بیش از حد پر نشده است. برایشان مهم است که فرایند کاریشان خسته کننده نباشد و حتما نتیجه بدهد.

 می دانند چه موقع استراحت کنند.

 مهم ترین چیز این است که بدانید چه موقع استراحت کنید. افرادی که به خودشان فشار می آورند و خودشان را خسته می کنند زودتر پیر می شوند و حافظه ی خود را از دست می دهند.

 آرام تر هستند.

 افراد تنبل در هیچ کاری عجله نمی کنند و از این شاخه به آن شاخه نمی پرند. بلکه از زمان خود استفاده کرده و کارها را یکی پس از دیگری انجام می دهند. درحالیکه برخی وحشت کرده، حواسشان پرت می شود و کامل به وظایف خود رسیدگی نمی کنند. تنبل ها نگرانی کمتری دارند و با خونسردی کار خود را انجام می دهند.

اهداف خود را می دانند.

افراد تنبل می دانند چطور اهداف خود را اولویت بندی کرده و روی آنها تمرکز کنند. آنها برای توجه به اولویت های دیگران بیش از اندازه تنبل هستند بنابراین روی اهداف خود وقت می گذارند.

 مجبورند باهوش باشند.

 تنبل بودن در محل کار ذهن بزرگی می خواهد. باید روش هایی را پیدا کنید تا بتوانید مدتی بیکار باشید و در عین حال بتوانید در زمان کوتاهی کارها را به موقع تحویل دهید. کارمندان اغلب یا باهوش هستند یا کندذهن، تنبل هستند یا زحمت کش. اگر باهوش و تنبلید، احتمالا کارآمدترین کارمند شرکتتان خواهید بود.

 از تکنولوژی هایی استفاده می کنند که امکان تنبلی را برایشان فراهم کند.

 در زمان حاضر، برنامه ها، اپلیکیشن ها و گجت های بسیار زیادی وجود دارد که به مردم کمک می کند سرعت عمل بیشتری داشته باشند. افراد تنبل آنها را می شناسند و برای انجام دو برابر کار بیشتر، از آنها استفاده می کنند. بعنوان مثال، اگر روی اسناد و مدارکی کار می کنند، صرفا آن را یادداشت نمی کنند و برای وکیل، ویرایشگر یا مدیر بفرستند—چرا که زمان بر است. بلکه یک google doc درست کرده، به افراد دیگر امکان دسترسی می دهند تا همزمان اصلاحات لازم را انجام داده و یا آن را تایید کنند. این کار کل فرایند را آسان تر خواهد کرد، زمان زیادی را ذخیره کرده و اجازه می دهد برای مدت زمان بیشتری تنبل باشند.

آرنولد لودویگ، پروفسور آمریکایی، هزار نفر از افرادی را که به موفقیت های بزرگ دست یافته اند، بررسی کرد. او به این نتیجه رسید که جدا از استعدادهای ذاتی، هر انسانی نیاز دارد اتلاف وقت کند. قطعا این امر با عصر حاضر و سبک زندگی ما تناقض دارد، اما حتی انیشتین می گوید خستگی ابزاری مناسب برای توسعه خلاقیت و تخیل شماست.

این صفحه را به اشتراک بگذارید.
نظرات کاربران